ONTDEK UW VAKMANSCHAP IN 6 STAPPEN

BEANTWOORD STELLINGEN

Vakmanschap vraagt om verschillende kwaliteiten. We leggen u een aantal stellingen voor die in meer of mindere mate van toepassing kunnen zijn.

GEEF UW VISIE OP DILEMMA'S

Hoe zou u handelen in bepaalde situaties? Welke afweging zou u maken?

NODIG COLLEGA'S UIT

Uw assessment wordt nóg completer als u collega’s vraagt om u te boordelen.

NODIG KLANTEN UIT

Het oordeel van klanten over uw vakmanschap maakt de assessment compleet.

EVALUEER DE VISIE VAN COLLEGA'S

Hierin krijgt u verschillende door vakgenoten beschreven handelswijzen te beoordelen.

BEKIJK PERSOONLIJKE RAPPORTAGE

Bekijk tenslotte het resultaat van uw zelfassessment en ontdek hoe anderen uw vakmanschap beoordelen.


WAT KAN IK MET MIJN RAPPORTAGE

De rapportage geeft u helder inzicht in uw eigen vakmanschap, anoniem vergeleken met dat van collega’s. Ook kunt u bekijken wat klanten van u vinden.

FINANCIEEL ADVISEUR

Als financieel adviseur krijgt u exclusief inzicht in een heldere analyse van uw sterke punten en uw verbeterpunten, Uw vakmanschap vergeleken met interne en externe financieel adviseurs en concrete adviezen om u verder te ontwikkelen.

ORGANISATIE

De organisatie krijgt inzicht in de sterktes en de ontwikkelkansen van de organisatie, hoe de organisatie zich kan onderscheiden van de concurrentie en de investering die de organisatie kan doen voor het opleiden van personeel op basis van het gemiddelde resultaat.

RESULTATEN VERGELIJKEN

U kunt uw resultaten vergelijken met collega’s in de branche met hetzelfde specialisme. Daarnaast krijgt de directie met de Vakspiegel inzicht in de gemiddelde resultaten van de hele organisatie en indien van toepassing ook per vestiging. Deze gegevens kunnen ook vergeleken worden met gelijksoortige organisaties binnen hetzelfde specialisme. .

report diagram


Hoe werkt de Vakspiegel?

De rol van de financieel adviseur verandert. Hier is nieuw vakmanschap voor nodig. De Vakspiegel helpt daarbij. Bekijk de video hiernaast.

Bekijk hier de infographic


Het nieuwe vakmanschap van de financieel adviseur

Lees de whitepaper over de maatschappelijke en de persoonlijke ontwikkeling van het vakmanschap van de financieel adviseur..

scientists


WETENSCHAPPELIJK ONTWIKKELD

De Vakspiegel is ontwikkeld op basis van onderzoek door dr. Mark van Vuuren, Universiteit Twente en dr. Niels van der Weerdt, Erasmus Universiteit Rotterdam.

VRAAG EEN ACCOUNT AAN EN BEGIN

Toegang tot de vakspiegel gaat via de directeur van uw kantoor. Heeft u al een uitnodiging voor de Vakspiegel ontvangen? Dan kunt u direct inloggen via de link die u via e-mail heeft ontvangen. Heeft u geen uitnodiging ontvangen maar wilt u wel graag de Vakspiegel assessment doen voor uzelf of uw kantoor vraag dan hier toegang aan.